Psykisk velvære

Skal man være komfortabel med sitt eget jeg så må man uavhengig av om man for eksempel har blitt stemplet med en diagnose kjempe for sitt eget jeg.

Man må diskutere, motsette seg alle forsøk på sykeliggjøring og man må kverulere. Sin egen frihet er noe man skaper selv.

  Enkelte psykiatere og leger har et ganske snevert forhold til hva som er til beste for enkeltindividet, noe som vitner om manglende kunnskap om menneskeverd og kanskje det er traumer fra behandlerens egen barndom som ligger bak.

  Man ser jo at noen ganger så har mennesker som har gjennomgått fysisk / psykisk terror som barn en tendens til å behandle sine egne barn på samme måten.

  Heldigvis så seirer fornuften i de aller fleste tilfeller og det er fordi de som selv har vært utsatt for overgrep ikke vil at deres egne barn skal måtte gjennomgå det samme.

  Å vise den type kjærlighet til sine barn tyder på styrke og det står det respekt av. Sist man ikke minst så vil den kjærligheten man får tilbake virke helbredende på ens egne traumer.

  Det er skremmende at det i vårt samfunn fortsatt er slik at enkelte personer kan sitte på sin høye hest og bestemme at et annet menneske er sykt.

  Å kjempe for sine egne meninger skal man alltid gjøre, for hvis man ikke gjør det så blir man en nikkedukke, og hvem har vel lyst til å leve sitt liv som Titten Tei, fullstendig styrt av stemmen til en maktsyk lege?

Bjørn Ingar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: