Psykiatriens Houseparty

I denne boka legger ikke Sosiolog Vally Vegge skjul på at hun har en svært kontroversiell oppfatning av psykiatrien og dens harselering med mennesker som har oppdiktede psykiske lidelser.

Hun forteller om mennesker, både pasienter og pårørende som har måttet resignere totalt ovenfor psykiatriens autoritære og maktsyke personell som tror de er veltalende, velmenende og behjelpelige.

  I virkeligheten så er de svært arrogante og de har et ekstremt snevert forhold til menneskeverd og induvidualisme. Det er den røde tråden i Vally Vegges bok.

  Det er i aller høyeste grad på  tide at noen slakter psykiatrien på den måten som Vally Vegge her gjør og de som føler seg truffet av Vally Vegges veldokumenterte faktaopplysninger bør kanskje tenke på å finne seg en annen jobb.

  Det burde vært straffbart å feile når man jobber i psykiatrien og det er å feile og tukle med noe så ømfintlig som den menneskelige hjerne uavhengig av om det er med medikamenter, elektrosjokk eller mindgames / psykisk terror.

  Dette tenker jeg når jeg leser skrekkhistoriene til noen av de menneskene som har blitt intervjuet og når jeg ser hvor stor prosentdel av psykiatriske pasienter som får selvmordstanker, begår selvmord eller dør som en følge av feil medisinering.

  Jeg er 100% enig med Vally Vegge når hun sier at psykiatriens skoleteoretiske byggverk faller sammen som et korthus. Det heter seg at det på alle psykiatriske instutisjoner ikke skal forekomme synsing, men det er jo nettopp det dette byggverket baserer seg på, synsing og antakelser.

  Jeg skulle likt å tatt meg en prat med et hvilket som helst menneske som kan forsvare det forutnevnte faktumet. Det er rett og slett et ganske selvmotsigende paradoks som er vanskelig å vri seg unna og jeg er helt sikker på at Vally Vegge er enig med akkurat meg på det feltet.

  Noen vil kanskje bli skremt / opprørt over hvor stor andel av medisinerte mennesker som begår selvmord eller dør pågrunn av feilmedisinering men dette er beinharde fakta som må fram i dagens lys og det er kun leger, medisinere og psykiatrien som kan stilles til ansvar for alle disse dødsfallene, det er vel gjengs oppfatning blant alle med en fot innenfor psykiatrien.

  Vi leser også at selv om ikke alle må bøte med livet pågrunn av feilmedisinering så er all medisinering feilmedisinering i alle fall på det psykiatriske plan. F. eks. så fører de såkallte lykkepillene (  Cipramil, Seroxat og Zoloft ) til selvmordstanker og antipsykotikum ( Zyprexa, Risperdal, Trilafon, Seroquel, Cisordinol og Leponex ) til irreversible hjerneskader.

  Dette er fakta som har blitt vitenskapelig bevist, det har bl.a. blitt gjort forsøk på rotter, men også en del mennesker har vært forsøkskaniner for gale menneskers eksperimenter ( deriblant meg selv ). For øvrig så er jo både rotter og mennesker levende skapninger og jeg lurer sterkt på hva dyrevernsbevegelsen mener om disse rotte-eksperimentene.

  Det er rett og slett skammelig at legestanden til tross for at disse opplysningene har kommet fram i dagens lys fortsatt ( nesten desperat ) tviholder på sine skoleteoretiske ”vrangforestillinger”, som Vally Vegge kaller det.

  Avslutningsvis så tilføyer jeg at alle barna av denne kloden er forskjellige og ingen kan sitte på sin høye hest og påstå at et annet menneske er sykt. Det strider rett og slett mot sunt og normalt folkevett som i hvert fall vi som har beina godt plantet på jorda har et snev av. Ei heller er det noe skille mellom hva som defineres som normalt og som galskap.

  Kos dere med ”Psykiatriens Houseparty” og få et innblikk i hva medisinerne bedriver tida si med og hvordan ofrene deres lever sine liv.

Bjørn Ingar

2 kommentar to “Psykiatriens Houseparty”

  1. I DEMOKRATIETS NAVN. | THE BEST INTEREST OF THE CHILDREN Says:

    […] Vally Vegge som har skrevet ~ Psykiatriens houseparty ~ uttaler at den psykiatriske løgnen må avsløres og at psykiatriske løgner er rene fantasiprodukter og svœrt “ødeleggende”: https://egnemeninger.wordpress.com/2009/12/21/psykiatriens-houseparty/ […]

  2. I DEMOKRATIETS NAVN. | NORSK OFFENTLIG BARNEHANDEL MED STATENS OG TVERRPOLITISK VELSIGNELSE. Says:

    […] Sally Vegge som har skrevet ~ Psykiatriens houseparty ~ uttaler at den psykiatriske løgnen må avsløres og at psykiatriske løgner er rene fantasiprodukter og svœrt “ødeleggende”: https://egnemeninger.wordpress.com/2009/12/21/psykiatriens-houseparty/ […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: